понеділок, 29 жовтня 2018 р.

Тиждень англійської мови

Предметні тижні у школі – одна з найцікавіших форм організації освітнього процесу. Тиждень англійської мови – це завжди цікаво, пізнавально, захоплююче. Це можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності. В умовах  школи  особливого  значення  набуває  формування  в  учнів лінгвістичних  інтересів,  спрямованих  на  розширення  й поглиблення знань,  комунікативних  умінь і навичок,  етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти учнів.
Тиждень англійської мови в Липівській ЗОШ І – ІІІ ст. проходив з 22 по 26 жовтня 2018 року. Програма тижня була насиченою і різноманітною. Головним принципом проведення тижня було залучення учнів усіх класів незалежно від рівня знань іноземної мови.
Розпочався тиждень з урочистої лінійки на тему: «Language open the doors», під час якої учні 11 класу розповіли про роль іноземної мови у світі та її значення для сучасної людини. На лінійку завітали гості з англомовних країн, а учні першого класу привітали всіх присутніх піснею "Hello". У цей день учні 5 – 11 класів організували виставку стінгазет. Учителі англійської мови Ліщенко Т.С. та Пожидаєва Ю.С. ознайомили учнів з планом проведення тижня.


Протягом тижня були проведені такі заходи:
- 9 – 11 класи інтелектуальна гра "Do you know English well?", у якій брали участь дві команди: "Dream team" та "Super Stars". Командам було запропоновано різноманітні завдання, з якими найкраще впоралася команда "Dream team" і отримала перемогу;
- 6 – 8 класи - гра "The Cleverest" . Метою заходу було  формування мовної й мовленнєвої компетенції в рамках вивчених тем, розвиток умінь переносити знання та навички в нову ситуацію. Перемогу здобула учениця 7 класу Огій Ірина;
- 2 – 5 класи - інтелектуально – розважальна гра "English is fun". За перемогу змагалися дві команди: "Champions"  і "Wunderkinds". Молодші школярі завітали до таких королівств: «Читайлик» , «Пізнайко», «Знавці іноземних мов», «Чарівний пензлик», «Мовознавство», «Ерудитів», «Зачароване слово». Найбільше командам сподобалась гра "Noughts and crosses". Перемогла команда "Champions".
      26 жовтня були підведені підсумки тижня. Активні учні нагороджені грамотами.














Немає коментарів:

Дописати коментар