середу, 24 жовтня 2018 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху


Рух - це життя, - сказав філософ древній…
Це шлях до того, щоб пізнати світ,
Дорожній рух – це складова прогресу,
Що формувався довгі сотні літ.
Дорожній рух – це швидкість в плині часу.
Дорожній рух – як помічник людини.
Та небезпечний він без правил траси,
І пам’ятати слід про це щоднини!


З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в нашій школі  з  22 по 26 жовтня тривав Тиждень безпеки дорожнього руху.  Головною темою Тижня безпеки дорожнього руху стала безпека учнів на дорозі.
Завдання Тижня безпеки  дорожнього руху – нагадати учням про необхідність   спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернути увагу суспільства до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.
 Класні керівники,  класоводи, вчитель основ здоров’я та лідери учнівського самоврядування організували показ мультфільмів «Дітям про правила дорожнього руху»«Азбука дорожньої безпеки» (для учнів 1-5 кл.).
Для учнів 1- 4 класів відбувся конкурс віршів, ребусів та загадок про дорожній рух.
Серед учнів 7-8 класів було проведено інтелектуальну вікторину  «Знавці ПДР», щодо правил дорожнього руху, переможцями якого стали учні 7 класу.  Учні 10-11 класів змагалися на написання кращого есе «Безпека дорожнього руху – це життя». Вчителем основи здоров’я були проведені бесіди «Безпека пішохода», «Безпека пасажира».












Немає коментарів:

Дописати коментар