вівторок, 29 травня 2018 р.

Свято останнього дзвоника!


Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.
По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у нашій школі. Право відкрити урочисту лінійку було надано директору Картавій О.І. Після виконання всіма присутніми Гімну держави настоятель Спасо-Преображенської церкви  отець Олександр поблагословив усіх учасників святкового дійства.
     Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів  гості свята В’ялий Олег Вікторович, юрист – консульт Талалаївської селищної ради, Педько Михайло Андрійович. Високоповажні гості радили учням, щоб високі знання для них стали не просто шансом, а гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації та хорошої зарплатні.
     Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів, а також вручені Похвальні листи учням початкових класів за відмінні успіхи у навчанні.  Картава О.І. від імені всього педагогічного, учнівського , батьківського колективів подякувала  за спонсорську допомогу голові селищної ради Величку Ю.Є., директору агрофірми «Горизонт» Марченку І.А., приватному підприємцю Семінько С.Г.

    Також були музичні дарунки та слова подяки від випускників школи вчителям та батькам за науку, за любов і щоденну турботу. А учні молодших класів в дарунок випускникам та всім присутнім заспівали пісню «Останній дзвінок».
   І ось хвилююча мить… Почесне право Останнього дзвоника надали  учням школи: одинадцятикласнику Мневцю Віталію і першокласниці Павлиш Владиславі.
Він сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.
    Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі !















Немає коментарів:

Дописати коментар