четвер, 26 квітня 2018 р.

Чорнобиль не має минулого часу

Проходять роки після аварії на ЧАЕС. А біль не вщухає, тривога не покидає людей, пов'язаних зі скорбортним часом ядерного апокаліпсису. Чорнобильська біда надовго залишиться в нашій пам'яті. Ще довго ми будемо відчувати її наслідки, ще довго чутимемо її дзвони. Вони лунатимуть за тими, кого вже нема, кого не стане завтра, хто заплатив за чиюcь помилку своїм здоров'ям, життям. 
У зв’язку із 32-ми роковинами Чорнобильської катастрофи в навчальному закладі проведено ряд заходів: тематичні виховні години "Герої Чорнобиля", "Наша біль - Чорнобиль", "Чорнобиль... Трагедія... Пам'ять...", "Чорнобиль та його наслідки", "Листи з Чорнобильського саду", "Чорнобиль - трава гірка..."; урок мужності "Гірчить Чорнобиль крізь роки"; перегляд документального фільму про Чорнобиль; тематична виставка літератури в шкільній бібліотеці "Чорнобиль не має минулого часу" .
"Мирний атом" став для України і прилеглих земель страшним горем. Збитки від аварії на ЧАЕС доведеться відшкодовувати ще дуже довго... 
Доземно схиляємося в подяці перед ліквідаторами цієї страшної аварії. Перед живими, перед памяттю до часу померлих від радіаційного смерчу.







Немає коментарів:

Дописати коментар